3 Nisan 2012 Salı

Ziraat Fakültesi - İlahiyat Fakültesi Futbol müsabakası


02.04.2012 Pazartesi, Ziraat Fakültesi Takım Kadrosu
Takım Sorumlusu: Yard. Doç. Dr. Gıyasettin ÇİÇEK
Antrenör: Murat KARAYAVUZ

İlk Onbir
12- Musa ÇAKMAK
3- Taylan ALTIKULAÇ
4- Halil AKTAŞ
5- Onur Salih İŞBİLEN
6- Güvenç ÇİLLİ
7- Birkan PINAR       (17- Fatih BÖLÜK)
8- Mehmet KARABIYIK
10- Taner EREN        (9- Fatih ÖZKAN)
11- Yusuf ARAÇ       (21- Uğur Evrim ÖZDEN)
16- Mert YILDIRIM
22- Hüseyin DEĞER


1- Ahmet Can TEKŞEN
9- Fatih ÖZKAN
21- Uğur Evrim ÖZDEN
13- Barış ATLI
20- Ahmet AKYEL
19- Emin GÜLEÇ
17- Fatih BÖLÜK
23- Samet KAZANCI

Ziraat Fakültesi futbol takımı, 2012

 Ziraat Fakültesi’nin İlahiyat Fakültesi karşısındaki 11’i

 
Ziraat Fakültesi futbol takımı, ÇOMÜ 17. Spor Şenlikleri kapsamındaki ilk maçına 2 Nisan 2012 Pazartesi günü çıktı. 

Maça kontrollü bir başlangıç yapan takımımız ilk yarı boyunca oyunu daha çok kendi yarı alanında kabul etti. Zeminin bozuk olması top kontrolünü güçleştirdi ve oyuncularımız beklenmedik seviyede pas hataları ile oyun kurmakta zorluk yaşadılar. İkinci yarıyla birlikte sahaya alışan ve tempoyu kontrol etmeye başlayan takımımız, bu devrenin ortalarında aradığı gole kavuştu. İkinci yarının başlarında sakatlanarak oyundan çıkan Taner’in yerine giren B. Fatih, ani gelişen bir atağımızda orta alandan aldığı topla defansın arkasına tek başına sarktı, ceza sahasına girdiği anda sert ve düzgün bir vuruşla kalecinin yanından topu ağlara göndermeye muvaffak oldu. Golü atan B. Fatih ve kalesinden fırlayarak gelen kaleci Musa da dahil olmak üzere tüm takım oyuncuları yedek kulübesine koşarak golün sevincini Teknik Direktör Gıyasettin Çiçek ve Antrenör Murat Karayavuz ile paylaştılar. 

Skor avantajını ele geçiren takımız maçın kalan bölümünde topu dolaştırarak yakaladığı fırsatlarla kontra ataklarda gol aradı. Golü atan B. Fatih sol çaprazdan ceza sahasına girdiği bir pozisyonda topu uzak köşeden ağlarla buluşturmak istedi fakat vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Maçın son dakikalarında yine B. Fatih altı pasta demarke pozisyonda topu önünde buldu. Yerden vuruşunda kaleci müthiş bir refleksle topu çeldi. Dönen topa Hüseyin’in sert vuruşu bu kez direkte patladı. İlahiyat Fakültesi’nin beraberliği sağlamak için geliştirdiği ataklarda defans hattımız ve kaleci Musa gole geçit vermedi. Böylelikle Ziraat Fakültesi ilk maçında sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. 

Takımımız ikinci maçında Mühendislik Mimarlık Fakültesi-Güzel Sanatlar Fakültesi maçının galibi ile 13 Nisan 2012 Cuma günü karşılaşacak. Maç saat 16:00’da Dardanos sahasında oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder