28 Mart 2012 Çarşamba

Ziraat Fakültesi Basketbol, Futbol ve Voleybol Takım Sorumlularından SKS Spor Şube’ye Anlamlı Ziyaret


06.03.2012
10:30

Ziraat Fakültesi Sportif Direktörü Cem Ömer Egesel ile Ziraat Fakültesi Futbol ve Basketbol şube kaptanları Gıyasettin Çiçek ve Arda Akçal, SKS Spor Şube’den Özgür Aygören’i ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette 17. düzenlenecek olan ÇOMÜ Spor Şenlikleri ve sporla ilgili yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Aygören ile takım sorumlularımız ilerleyen dönemde birçok çeşitli projelerde birlikte çalışmalar gerçekleştirebileceklerini belirttiler.

Geçtiğimiz yıl göreve gelen Özgür Aygören Spor Şube’de şu anda mevcut olan tek eleman durumunda. Göreve geldiği ilk günden itibaren spora ve sporcuya verdikleri desteğin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayan, Aygören,  “spor şenliklerini,geçmişteki eksiklikleri gidererek daha iyi organize etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Hedeflerinin,derslerinin yanında sporun farklı alanlarında da başarılı, zinde ve sağlıklı bir üniversite gençliği oluşturmak olduğunu vurgulayan, Ziraat Fakültesi Sportif Direktörüve voleybol takımları antrenörü Cem Ömer Egesel, Fakülte bünyesinde sporu özendirmek ve takımların başarı seviyelerini artırmak için yeni çalışmalar başlattıklarını belirtti. Egesel ayrıca Spor Şube ile iletişimin artırılmasını ve işbirliğinin geliştirmesini dilediklerini, bu konuda ellerinden gelen katkıyı yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret esnasında, futbol şubesi olarak yaşadıkları bazı sıkıntıları dile getiren Ziraat Fakültesi Futbol Takımı sorumlusu Gıyasettin Çiçek, “inanıyorum ki sağlanacak destekle futbolda,basketbolda ve diğer branşlarda alt yapıların sağlamlaşması ve kuvvetlenmesiyle üniversite bünyesinde birçok takımımız ilerleyen dönemlerde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sınırlarını aşıp Çanakkale’yi farklı platformlarda başarı ile temsil edecektir. İşbirliği içinde yaptığımız bu çalışmalarla üniversitemizde sporun gelişmesini amaçlıyoruz”  diye konuştu.

Daha sonra Özgür Aygören ve Ziraat Fakültesi temsilcileri 17. Spor Şenlikleri için çekilmiş olan fikstürü incelediler.Ziyaret, üniversite takımlarının dahaönceelde ettiği kupaların önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Spor Şube yetkilisi Özgür Aygören ile birlikte Ziraat Fakültesi 
takımlarınınbu seneki fikstürü inceleniyor.


Ziyaretimizin sonunda Spor Şube yetkilisi Özgür Aygören ile 
takımlarımızın antrenörleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

1 yorum: